PONDĚLÍ 20. 5.
Bramborová polévka se zeleninou (A: 1, 10, 9)
2 ks vejce vařené, čočka na kyselo, chléb, steril. okurek (A: 1, 3, 10) / VEGE99
350 g | Špagety po uhlířsku, sypané sýrem Gran Moravia (anglická slanina, vejce) (A: 1, 3, 7)105
130 g | Kuřecí prso na paprice (A: 1, 7)107
110 g | Hovězí nudličky na pepři (A: 1, 7, 10)109
130 g | Vepřový steak zapečený s rajčaty a variací sýrů (A: 1, 7, 10)109
350 g | Norský salát (ledový salát, rukola, krabí surimi, treska, majonéza, celer, cibule), rozpečená bylinková bagetka (A: 1, 3, 7, 9)112

ÚTERÝ 21. 5.
Ruský boršč (A: 1, 7, 9, 13)
350 g | Sýrové tortelliny ve smetanové omáčce s hříbky (A: 1, 7) / VEGE105
200 g | Pečené kuřecí stehýnko na rozmarýnu (A: 7)105
130 g | Vepřové nudličky se zázvorem a kari (A: 1, 6, 10)105
130 g | Pečená vepřová krkovička na česneku, dušený špenát, vařené brambory (A: 1, 10)109
110 g | Hovězí myslivecká pečeně, houskový knedlík ( metana, bílé víno, tymián)109
350 g | Norský salát (ledový salát, rukola, krabí surimi, treska, majonéza, celer, cibule), rozpečená bylinková bagetka (A: 1, 3, 7, 9)112
Denní nabídka příloh: 200g vařené brambory, 200g jasmínová rýže

STŘEDA 22. 5.
Uzená polévka s kroupami (A: 1, 9, 10, 13)
350 g | Zeleninové rizoto sypané sýrem Gran Moravia, okurkový salát (A: 1, 7, 10)99
350 g | Těstoviny s tuňákem, kukuřicí, paprikou a rajčaty (A: 1, 4, 7)105
150 g | Smažený holandský řízek, bramborový salát (A: 1, 3, 7, 9, 10)115
110 g | Hovězí hnízdo plněné vejcem a anglickou slaninou (A: 1, 3, 9, 10)109
180 g | Mořská štika zapečená s brokolicí a sýrem (A: 1, 4, 7)112
350 g | Norský salát (ledový salát, rukola, krabí surimi, treska, majonéza, celer, cibule), rozpečená bylinková bagetka (A: 1, 3, 7, 9)112
Denní nabídka příloh: 200g jasmínová rýže, 200g šťouchané brambory (A: 7)

ČTVRTEK 23. 5.
Čočková polévka s uzeným masem (A: 1)
400 g | Bramborové šišky s mákem, cukr, máslo (A: 1, 3, 7) / VEGE99
300 g | Uzené koleno vařené, hořčice, křen, steril. okurek,chléb (A: 1, 3, 10)109
350 g | Rizoto s vepřovým masem sypané sýrem, okurkový salátek (A: 1, 7, 10)105
130 g | Zapečený kuřecí steak se smetanou, cibulí a sýrem (A: 1, 3, 7)109
110 g | Štěpánská hovězí pečeně (A: 1, 3, 10)109
350 g | Norský salát (ledový salát, rukola, krabí surimi, treska, majonéza, celer, cibule), rozpečená bylinková bagetka (A: 1, 3, 7, 9)112
Denní nabídka příloh: 200g bramborová kaše (A: 7), 200g jasmínová rýže

PÁTEK 24. 5.
Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou (A: 1, 3, 9)
100 g | Smažený hermelín, vařené brambory, tatarská omáčka (A: 1, 3, 7) / VEGE112
350 g | Penne s cuketou a anglickou slaninou, sypané sýrem Gran Moravia (A: 1, 3, 7)99
130 g | Kuřecí bazalkový závitek, plněný mozzarellou a slaninou (A: 1, 7, 10)109
110 g | Hovězí zadní vařené, koprová omáčka (A: 1, 7)109
130 g | Pikantní kuřecí směs se zeleninou (A: 1, 3, 7)105
350 g | Norský salát (ledový salát, rukola, krabí surimi, treska, majonéza, celer, cibule), rozpečená bylinková bagetka (A: 1, 3, 7, 9)112
Denní nabídka příloh: 200g vařené brambory, 200g jasmínová rýže

Aktuální denní menu ke stažení ZDE.